PoPhone iPhone szerviz Budapesten

Összetört vagy tönkrement kedvenc telefonod? Ne ess kétségbe, mert a PoPhone iPhone szerviz budapesti csapata már repül is a segítségedre!

Először válaszd ki a megjavítani kívánt telefonod, majd hogy milyen javításra lenne szükséged, végül add le a Futár rendelésed és már rohanunk is! Amennyiben személyesen szeretnéd készüléked megjavíttatni, arra is van lehetőség.

Ne feledd a legtöbb alkatrész cseréje nem a helyszínen megvárható, így mi a futárral történő szervizeltetést ajánljuk. A PoPhone garantálja a 2-3 munkanapos átfutási időt.

Jelenleg a következő készülékekre tudunk javítást vállalni: iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 7, iPhone 7 plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone XR, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max

iPhone 11 Pro Max

iPhone 11 Pro

iPhone 11

iPhone XR

iPhone XS Max

iPhone XS

iPhone X

iPhone 8 Plus

iPhone 8

iPhone 7 Plus

iPhone 7

iPhone 6S Plus

iPhone 6S

iPhone Kijelző Csere

Elég egy rossz mozdulat és meg is van a baj. Mindannyiunkkal megesett már, hogy leejtettük mobilunkat, bármennyire is vigyáztunk rá. Berepedt, betört, elfolyt kijelző esetén pedig egyetlen megoldás van. Egy iPhone szerviz felkeresése és a kijelző csere. Az iPhone kijelző csere azonban nem mindegy, hogy hol kerül elvégzésre és milyen alkatrészekkel. Először is tele van a piac olyan utángyártott rossz minőségű kijelzőkkel, amelyek egy-egy funkciót nem tudnak kiszolgálni, Ilyen például a 3D touch is. Egy utángyártott kijelző lehet, hogy első körben olcsóbbnak tűnik és még működik is, de akár a következő rendszerfrissítéssel használhatatlanná is válhat telefonod. Mi a PoPhone-nál csak EREDETI felújított gyári kijelzőkkel dolgozunk, így a minőség miatt nem kell aggódj!

iPhone Akkumulátor Csere

Szerencsére az iPhone készülékek kifejezetten megbízhatónak mondhatók, így a leggyakoribb hibajelenség amivel szervizhez kell fordulnia egy iPhone tulajdonosnak, az az akkumulátor cseréje. Amikor azt látod, hogy a beállításokban, az akku állapota 80% alá esett, érzed, hogy a készüléked a megszokottnál gyorsabban merül, vagy pár százalékról már ki is kapcsol, akkor mindenképpen érdemes lehet cseréltetni az aksidat. Sajnos minden iPhone életében elérkezik az aksi csere pillanata, nagyjából a készülék 2-3 éves korában, hiszem ez természetes, az akkumulátor elhasználódik az évek alatt.

Helyszínen megvárható!

Kamera lencse csere

Ha azt látod, hogy iPhone-od kamerája karcos, repedt törött, nem kell megijedni. Lehetséges, hogy a kamerának semmi baja sincs, csupán a lencse sérült. Ez a réteg védi magát a kamera alkatrészt a sérüléstől. Cseréltesd ki kamera lencsédet budapesti iPhone szervizünkben és újra éles, tiszta képeket és videókat lőhetsz és nem maradsz le egyetlen emlék megörökítéséről sem!

Kamera csere

Amikor külső karcolás nem látszik a kamera lencsén, mégsem élesek a képek, mintha nem találná a fókuszt a telefon. Abban az esetben, ha nem nyílik meg a kamera, nem működik a fényképező, az alkatrész meghibásodása lehetséges opció. Azonban ne ijedj meg! Egy olyan tapasztalt iPhone szerviz esetében, mint mi vagyunk, ez már csak rutin melónak számít.

Hátlap csere

Betört, iPhoneod hátlapja? Cseréltesd ki nálunk! 2 órás beavatkozás, akár a helyszínen megvárhatod.

Az iPhone hátlap csere nagyon gyakori szolgáltatásunk. Nagyon gyakran előfordul egy-két ütődés, karcolódás, esetleg betört hátlap esetén, hogy szeretett készülékünket a lecserélés helyett inkább egy vadonatúj hátlap segítségével tesszük újra esztétikussá. Abban az esetben, ha iPhone hátlap cserére lenne szükséged, keresd bátran a PoPhone iPhone szerviz “plasztikai sebészeti osztályát”, mi pedig felújítjuk telefonod.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
ÖSSZEHASONLÍTÁS